Ακρίτα για Βελόπουλο: Θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών
Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook ζητά «άρση της βουλευτικής ασυλίας και να επιληφθεί η δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατόν πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών.»
Σάλος έχει ξεσπάσει στην ελληνική κοινή γνώμη μετά την απόφαση στου Κυριάκου Βελόπουλου να πουλήσει -τηλεοπτικά- προϊόντα που δρουν προστατευτικά στον κοροναϊό.
Όπως αναφέρει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης: «Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα».
Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook ζητά «άρση της βουλευτικής ασυλίας και να επιληφθεί η δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατόν πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών.»
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)


