Nicolas Cage: Δείτε πόσα χρόνια μικρότερη είναι η νέα του σύντροφος

O Nicolas Cage προξενεί εντυπώσεις για πολλούς λόγους

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο διάσημος ηθοποιός, Nicolas Cage. Λόγους μήνες μετά το χωρισμό του από την make up artist Erika Koike με κατάθεση αιτήματος για ακύρωση της πράξης του γάμου τους, οι παπαράτσι εντόπισαν τον σταρ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, να περπατά κρατώντας από το χέρι τη νέα του σύντροφο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ μικρότερή του.

Βέβαια, όπως λένε, ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, ακόμα κι αν η διαφορά τους φτάνει στον αριθμό τριάντα. Ο Nicolas Cage και η Riko Shibata, όπως είναι το όνομά της έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και απήλαυσαν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

 Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη σχέση τους ή για την ιδιότητα της 26χρονης, τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για ένα φλερτ που υπάρχει τουλάχιστον τους τελευταίους δύο μήνες.

Να θυμίσουμε ότι ο Nicolas Cage μετρά στο «βιογραφικό» του τέσσερις γάμους. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Patricia Arquette, με την οποία παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1995 και χώρισαν το 2001. Με την Lisa Marie Presley ο γάμος κράτησε πολύ λίγο, αφού παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2002 και κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου τον Νοέμβριο.

Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2004. Η τρίτη σύζυγός του ήταν η Alice Kim και μαζί της ο ηθοποιός φαινόταν να έχει βρει το λιμάνι του.

Παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν τον γιο τους Kal – El το 2005 (Ο ηθοποιός έχει ακόμα έναν 28χρονο γιο, τον Weston Coppola Cage από τη σχέση του με την Christine Fulton). Χώρισαν μετά από 12 χρόνια γάμου. Η τέταρτη αποτυχημένη απόπειρα γάμου ήταν με την make up artist Erika Koike, που προαναφέρθηκε. Μάλιστα αυτός ήταν ένας γάμος express με διάρκεια μόλις τέσσερις ημέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Fizz

Νίνο σε Ζόζεφιν: «Συγχώρεσέ με»

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι των τραγουδιστών περνάει τριγμούς στη σχέση του, όπως δείχνουν οι αναρτήσεις τους στα social.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

«Έτρωγα 5 αμύγδαλα την ημέρα» - H Κριστίνα Άπλγκεϊτ μιλάει πρώτη φορά για τη διατροφική της διαταραχή

Η ηθοποιός, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας είπε ότι έτρωγε μόνο πέντε αμύγδαλα την ημέρα και αρνιόταν να βγει από το σπίτι αν είχε φάει έξι.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Το Nemo έχει σχέση με κοπέλα εδώ και 5 χρόνια

Το Nemo είναι λατινικό και σημαίνει «κανένας». Οι γονείς του δεν το επέλεξαν τυχαία. «Για να μπορώ να γίνω όποιος θέλω», δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Στόπερ, αριστερός μπακ και… σκόρερ: Ο Γκβάρντιολ «εκτοξεύτηκε» στα χέρια του Πεπ (vids)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα «μετάλλαξε» σε ένα πολυεργαλείο τον Γιόσκο Γκβάρντιολ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και ο Κροάτης εξελίχθηκε σε «κλειδί» της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο

Γιώργος Πανταζόγλου
Γιώργος Πανταζόγλου

Το Sani Festival επιστρέφει με Tom Jones, Plácido Domingo, Gipsy Kings και αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα

Εμβληματικές συναυλίες και εμφανίσεις στον Λόφο της Σάνης, με ονόματα-θρύλους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να δίνουν το «παρών» στο Sani Festival από τις 6 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου

Σύνταξη ΙΝ

Νέα νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή

Μετά από αίτημα δήμων της Αττικής που βρίσκονται κατά μήκος της Λ. Μεσογείων ιδρύθηκε νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή 400 Πειραιάς – Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας.

Χρήστος Ράπτης
Χρήστος Ράπτης

Ο Ολυμπιακός Β’ νίκησε τον Γιούχτα με 3-1

Ο Ολυμπιακός Β’ με δύο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του ματς επικράτησε με 3-1 του Γιούχτα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play-outs της Super League 2

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007