Κοροναϊός : Εντοπίστηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα στις Μαλδίβες
Δύο άτομα βρέθηκαν θετικά στον κοροναϊό στις Μαλδίβες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Δύο άτομα βρέθηκαν θετικά στον κοροναϊό στις Μαλδίβες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας, οι δύο ασθενείς εργάζονται σε τουριστικό θέρετρο και εκτιμάται ότι νόσησαν από τον ιό όταν ήρθαν σε επαφή με ιταλό τουρίστα, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον κοροναϊό όταν επέστρεψε στην πατρίδα του.
Και οι δύο εμφανίζουν συμπτώματα αλλά βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση σε θάλαμο απομόνωσης, λίγο έξω από το Μαλέ, την πρωτεύουσα του νησιού του αρχιπελάγους του Ινδικού Ωκεανού.
- Papastavrou: Greece Ranks 3rd Globally in Solar Power Generation
- Ο Τραμπ λέει όχι σε «πρόωρο τέλος του πολέμου» – Έξι στους δέκα Αμερικανούς θεωρούν λάθος την επέμβαση στο Ιράν
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (2/5): Πού θα δείτε τα play outs της Super League και την δράση στην Ευρώπη
- Είσαι down; Οι προπονήσεις που σου ανεβάζουν τη διάθεση
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Ανοίγοντας την πραγματική συζήτηση
- Εκτροπή οχήματος στον Κηφισό: Eκλεισε για 45 λεπτά η κυκλοφορία
- Σενάρια στο εξωτερικό για Μπόνγκα και Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)






































![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442