
Χιμένεθ: «Θα γύρναγα στην ΑΕΚ χωρίς να μιλήσω για χρήματα»
Ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξη του στην «Marca» αναφέρθηκε στις αδυναμίες του, την ΑΕΚ και την Σεβίλλη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στον πάγκο της Αλ Ουάχντα, ωστόσο σε κάθε αφορμή που του δίνεται , αναφέρεται στις αγαπημένες του ομάδες, την ΑΕΚ και την Σεβίλλη.
Ο 56χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «Μarca» και τόνισε πως οι μοναδικές ομάδες που θα πήγαινε χωρίς να μιλήσει για χρήματα θα ήταν η Σεβίλλη και η ΑΕΚ.
«Είναι αλήθεια ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας θα ήταν η μόνη στην οποία θα επέστρεφες χωρίς να μιλήσεις για χρήματα;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε, με τον ίδιο να απαντάει «Ναι. Φυσικά. Και επίσης η ΑΕΚ».
Στην συνέχεια ο Χιμένεθ μίλησε για την πορεία του στην Αλ Ουάχντα αλλά και για τους μελλοντικούς του στόχους λέγοντας: «Ο στόχος είναι να επιστρέψω στην Ισπανία αργά ή γρήγορα, αν και δεν αποκλείω την επιστροφή στην Ελλάδα».
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης




