
Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Τοπικές βροχές αναμένονται στη Μακεδονία, στη Θράκη και στην Πελοπόννησο
Βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και στο Βόρειο Ιόνιο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Τοπικές βροχές αναμένονται στη Μακεδονία, στη Θράκη και στην Πελοπόννησο.
Οι άνεμοι σήμερα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάνουν τα επτά και κατά τόπους τα οκτώ μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 20-22 βαθμούς στα ηπειρωτικά, τους 17-19 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές και τους 23-25 βαθμούς στην Κρήτη.
- Μακρόν: Τηλεφωνική επικοινωνία με Πεζεσκιάν – Άρση του αποκλεισμού στα Στενά του Ορμούζ χωρίς όρους
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα των «πράσινων» για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια
- «Σφάζει με το βαμβάκι» την κυβέρνηση ο Κ. Καραμανλής για την «αδιαφανή, σκανδαλώδη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων»
- Οι όροι του Μουρίνιο για να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Τι πρέπει να δηλωθεί στο ΜΙΔΑ της ΑΑΔΕ – Όσα πρέπει να προσέξετε
- Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην 72χρονη που λειτουργούσε παράτυπο γηροκομείο σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους


