Ερωτικό κρεβάτι: Αυτοί είναι οι πιο κατάλληλοι μήνες να το χαρείτε με τον σύντροφό σας

Κάποιοι μήνες είναι οι πιο σωστοί αν θες το ερωτικό σας κρεβάτι να είναι το πιο «ηχηρό» της γειοτονιάς σας

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι οι καλύτερες εποχές για σεξ, μια νέα έρευνα έρχεται να σας διαψεύσει.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Perception από τους ερευνητές του Simon Fraser University οι άνδρες θεωρούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές τους κρύους μήνες του χρόνου.

Μία εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί είναι ότι αυτό συμβαίνει λόγω των υψηλών ποσοστών της τεστοστερόνης που παρατηρούνται στον ανθρώπινο οργανισμό αυτούς τους μήνες ενώ μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι λειτουργεί σαν αντίδραση καθώς τους μήνες αυτούς οι άνδρες δεν εκτίθενται σε εικόνες σέξι και αποκαλυπτικών γυναικείων εμφανίσεων λόγω κρύου. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια έρευνα, η αίσθηση του κρύου ενεργοποιεί την λαχτάρα μας για ζεστασιά.

Οι πιο «hot» μήνες

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Νοέμβριος, ο Δεκέμβριος, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες όπου η τεστοστερόνη εκτοξεύεται στα ύψη. Τέλος, σύμφωνα με τις στατιστικές, το φθινόπωρο είναι η πιο γόνιμη περίοδος για το ανθρώπινο είδους με κορύφωση τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότερες γεννήσεις καταγράφονται το καλοκαίρι. Παράλληλα οι επιστήμονες αποκάλυψαν ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο πως από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο, ο αριθμός και η συγκέντρωση σπέρματος στους άνδρες είναι στα χαμηλότερα επίπεδα εξαιτίας της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Relationsex

Πώς να μιλήσεις για το σεξ με τον σύντροφό σου: 3 tips για μια πιο εποικοδομητική συζήτηση

“Let’s Talk About Sex” τραγουδούσαν οι Salt-N-Pepa ήδη από τα -κάπως μακρινά πλέον- 90’s. Ωστόσο, η προτροπή αυτή που αποτελεί μία από τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το σεξ, εξακολουθεί να δυσκολεύει πολλούς στην εφαρμογή της -σε βαθμό να προτιμούν να φτάσουν στο διαζύγιο απ’ ό,τι να κάνουν μια τέτοια συζήτηση.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Γιατί φιλιόμαστε; - Η επιστήμη πίσω από την πιο διαδεδομένη κίνηση των ανθρώπων

Ενώ τα έθιμα γύρω από το φιλί διαφέρουν ευρέως από πολιτισμό σε πολιτισμό, παραμένει μια καθολική μορφή ανθρώπινης συμπεριφοράς που ξεπερνά τα κοινωνικά και πολιτισμικά όρια

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Πώς αντιμετωπίζουμε έναν χειριστικό άνθρωπο;

Υπάρχουν γύρω μας και εκείνοι οι άνθρωποι που τείνουν να βλέπουν τα πράγματα μόνο από τη δική τους πλευρά, δύσκολα αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους και συνηθίζουν να μας ασκούν πίεση. Πώς τους διαχειριζόμαστε;

Φαίη Βάκρινου
Φαίη Βάκρινου
Φαίη Βάκρινου
Φαίη Βάκρινου

Γιατί πρέπει να κάνετε unfollow τον πρώην σας

Εσείς ακολουθείτε ακόμη τον/την πρώην σύντροφό σας στα social media; Δείτε γιατί αυτό μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ιδέα…

Βασιλίνα Ριστάνη
Βασιλίνα Ριστάνη
Βασιλίνα Ριστάνη
Βασιλίνα Ριστάνη

Η «θεωρία του ταξί» από το Sex and the City τα… σπάει και στο TikTok

Στο δύσκολο πεδίο της δημιουργίας ερωτικών σχέσεων, η -κάπως κυνική- «θεωρία του ταξί» που έγινε γνωστή μέσα από το «Sex and the City» παραμένει διαχρονική, καταφέρνοντας να γίνει trend στο TikTok!

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Το «σύνδρομο του απατεώνα» σε μια ερωτική σχέση: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Τα συναισθήματα και οι συμπεριφορές που προκύπτουν από την αίσθηση ανεπάρκειας που σχετίζεται με το “σύνδομο του απατεώνα” μπορεί να υπονομεύσουν (και) μια ερωτική σχέση.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ο κίνδυνος πυρηνικής απάντησης της Ρωσίας λόγω των επιθέσεων στα στρατηγικά ραντάρ της

Η επίθεση της Ουκρανίας στο ρωσικό στρατηγικό ραντάρ του Αρμαβίρ θα μπορούσε να οδηγήσει τη Ρωσία σε αντίποινα εναντίον εγκαταστάσεων του ΝΑΤΟ ή και σε χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων.

Γιώργος Γεωρτζόγλου
Γιώργος Γεωρτζόγλου

Νίκος Γαλανός: Οι δύο άγνωστοι γάμοι του

Ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1960, ενώ ξεχώρισε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Σύνταξη ΙΝ

Οι δημοσκοπήσεις δεν τους τα λεν καλά, χάνονται ψήφοι και δεν πάνε πουθενά, η κοινωνία θύμωσε και όλα είναι ανοιχτά

Τρικυμία στο Μαξίμου, κινδυνεύει να χάσει το «3» από το ποσοστό και αρχίσαν οι φοβέρες πως θα μας βρουν οι 7 πληγές του Φαραώ. Το εργάκι όμως ο λαός το έχει ξαναδεί και ίσως τώρα αποφασίσει να στείλει μηνύματα σαφή

Γράφει η Τζέλα Δελαφράγκα

«Κόλλησαν» οι επιστροφές φόρου λόγω IBAN – Η ΑΑΔΕ ψάχνει 130.000 φορολογούμενους

Δεν έχουν δηλώσει το ΙΒΑΝ του λογαριασμού τους και δεν μπορούν να λάβουν τις επιστροφές φόρου που δικαιούνται - Χωρίς δήλωση ΙΒΑΝ δεν υποβάλλεται ούτε η φορολογική δήλωση

Μαρία Βουργάνα
Μαρία Βουργάνα

«Έγινε λαμπάδα» : Ρούχα από τούλι φορούσε το δίχρονο κοριτσάκι - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα

Το παιδάκι τυλίχθηκε στις φλόγες από ανάφλεξη που σημειώθηκε την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη με μπιτόνι στο ΙΧ του.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007