
Τι θα γίνει με τις απουσίες στα σχολεία που κλείνουν λόγω κοροναϊού
Το υπουργείο Παιδείας μάλιστα έστειλε ήδη σχετική εγκύκλιο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας με οδηγίες για τη διαχείριση του θέματος.
Δεν θα μετρήσουν για δεκατέσσερις ημέρες οι απουσίες όσων μαθητών δεν πήγαν στα σχολεία τους λόγω του κοροναϊού.
Το υπουργείο Παιδείας μάλιστα έστειλε ήδη σχετική εγκύκλιο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας με οδηγίες για τη διαχείριση του θέματος.
Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο «σας ενημερώνουμε ότι για τους ή τις μαθητές ή μαθήτριες που επέστρεψαν από πληττόμενες περιοχές με SARS-CoV-2, όπως αυτές αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, όπως επικαιροποιείται κάθε φορά, με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται απουσίες δεκατεσσάρων (14) ημερών, από την ημερομηνία επιστροφής τους, εφόσον προσκομίσουν στη σχολική μονάδα άμεσα τα σχετικά ταξιδιωτικά έγγραφα».
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s

