
Σούπερ Τρίτη : Ο Μπάιντεν κερδίζει τη Βιρτζίνια – Ο Σάντερς το Βερμόντ
Οι Δημοκρατικοί ψήφισαν σε δέκα τέσσερις Πολιτείες για την ανάδειξη του υποψηφίου της παράταξης, που θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επικράτησε χθες Τρίτη στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του υποψηφίου του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, η οποία διεξήχθη στην πολιτεία Βιρτζίνια, κατά εκτιμήσεις και προβολές αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων.
Ψηφοφορία σε 12 Πολιτείες
Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, ως αυτό το στάδιο της κούρσας το φαβορί για το χρίσμα του κόμματος, επιβλήθηκε από την πλευρά του στην Πολιτεία του που θεωρείται πολιτικό του οχυρό, το Βερμόντ, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ΜΜΕ.
Οι Δημοκρατικοί ψήφισαν σε άλλες δώδεκα Πολιτείες για την ανάδειξη του υποψηφίου της παράταξης, που θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Τα εκλογικά τμήματα έκλεισαν στο Βερμόντ και τη Βιρτζίνια στις 19:00 τοπική ώρα (02:00 ώρα Ελλάδας).
Πηγή: ΑΠΕ
- Τούρκος πρέσβης: Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος συνδέουν τους λαούς, τις οικονομίες και το μέλλον μας
- Ο Τραμπ χρειάζεται ένα τέλος στον πόλεμο, αλλά δεν ξέρει πώς να το πάρει – Οι επιθέσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία
- Συναγερμός στον Κορυδαλλό – Φωτιά σε διαμέρισμα
- Ουκρανικά drones έπληξαν τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Αγία Πετρούπολη
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Σχεδιάζαμε μαζί να φύγει αλλά δεν πρόλαβε» – Συγκλονίζει η αδελφή της Βασιλικής



