Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Champions League Πόλο: Κόντρα στη Σπαντάου για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός

Champions League Πόλο: Κόντρα στη Σπαντάου για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βερολίνο όπου απόψε (20:00) αντιμετωπίζει τη Σπαντάου για τη 10η αγωνιστική του Champions League, με στόχο τη νίκη μετά από δυο αρνητικά αποτελέσματα στη διοργάνωση.

Προερχόμενος από δύο συνεχόμενες ήττες, για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (4/3, 20:00) στο Βερολίνο τη Σπαντάου, για τη 10η αγωνιστική του Champions League υδατοσφαίρισης.

Η άνετη κατάκτηση του κυπέλλου στο final-4 της Χίου αποτέλεσε ψυχολογική «ένεση» για τους Πειραιώτες, που καλούνται να ξεπεράσουν την αγωνιστική «κοιλιά» που έκαναν και να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Στην αντίστοιχη αναμέτρηση του α΄ γύρου, τον Νοέμβριο, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 13-8, έκτοτε όμως οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν σημειώσει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και έχουν μπει (έστω και ως αουτσάιντερ) στη μάχη για την τέταρτη θέση του Α΄ ομίλου, που δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση.

Για να τα καταφέρει η Σπαντάου, θα χρειαστεί να κάνει υπερβάσεις απέναντι σε ισχυρότερους αντιπάλους και αυτό ακριβώς θα επιδιώξει την Τετάρτη (4/3). Τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» εύκολα ή δύσκολα περνάνε νικηφόρα από το Βερολίνο (με εξαίρεση το ισόπαλο 11-11 της σεζόν 2015-16) και το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν και φέτος.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024