Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στο Βερολίνο για κρούσματα κοροναϊού σε σχολεία - Μολύνθηκε δασκάλα

Συναγερμός στο Βερολίνο για κρούσματα κοροναϊού σε σχολεία – Μολύνθηκε δασκάλα

Δασκάλα μολύνθηκε σε εκδρομή για σκι στο Νότιο Τιρόλο με αποτέλεσμα να κλείσει το σχολείο στο οποίο εργαζόταν ενώ κλείνει και ιδιωτικό σχολείο στο Βερολίνο εξαιτίας «υπόπτου» κρούσματος μεταξύ των γονέων των μαθητών.

Δασκάλα, η οποία μολύνθηκε σε εκδρομή για σκι στο Νότιο Τιρόλο, είναι το τρίτο κρούσμα του νέου κοροναϊού Covid-19 στο Βερολίνο.

Ηρθε σε επαφή με 80 ανθρώπους

Οι αρχές αποφάσισαν να κλείσει το σχολείο στο οποίο εργάζεται, και προκειμένου να επαναλειτουργήσει, θα εξεταστούν προηγουμένως περίπου 80 άνθρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή.

Αργά χθες βράδυ, ανακοινώθηκε ότι ιδιωτικό σχολείο του Βερολίνου θα παραμείνει επίσης κλειστό, καθώς υπάρχει «ύποπτο» περιστατικό μεταξύ των γονέων των μαθητών.

Οι ασθενείς που νοσηλεύονται με τον κοροναϊό στη γερμανική πρωτεύουσα ανέρχονται πλέον σε τρεις, με δεκάδες άτομα να εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες επειδή ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Στα 180 τα κρούσματα

Μέχρι στιγμής, στη Γερμανία έχουν διαπιστωθεί 180 κρούσματα (92 στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, 35 στο Μόναχο – εκ των οποίων 14 έχουν αποθεραπευθεί και λάβει εξιτήριο – 26 στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, 11 στην Εσση, 3 στο Βερολίνο, 2 στο Σλέσβιγκ-Χολστάιν και από ένα στο Βρανδεμβούργο, τη Βρέμη, την Κάτω Σαξονία, τη Σαξονία και τη Θουριγγία).

Το βράδυ της Δευτέρας, ανακοινώθηκε μια ακόμη ακύρωση Εκθεσης, αυτήν τη φορά της Διεθνούς Εκθεσης Χειροτεχνίας στο Μόναχο, στην οποία επρόκειτο να συμμετάσχουν 1000 εκθέτες από 60 χώρες και οι επισκέπτες να ξεπεράσουν τις 100.000.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024