Το καλοκαίρι φαίνεται πως έχει ξεκινήσει από τώρα για την Κάιλι Τζένερ, αφού πήρε την καλύτερη της φίλη και την μικρή της κόρη, Στόρμι και έφυγαν σε εξωτικό προορισμό για διακοπές.
Η νεαρή πανέμορφη μανούλα αλλά και επιτυχημένη επιχειρηματίας, λατρεύει την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον πασίγνωστο ράπερ Τράβις Σκοτ, που οι φήμες θέλουν να έχουν χωρίσει.
Αν και η πανέμορφη Κάιλι, μέλος της διάσημης οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ, έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να περνά μαζί με την υπέροχη κορούλα της.
Η διάσημη μανούλα κατά καιρούς αναρτά υπέροχα στιγμιότυπα, φωτογραφίες και βίντεο, στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, με πρωταγωνίστρια την μικρή της κόρη Στόρμι.
Αυτήν την φορά, η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα υπέροχο στιγμιότυπο, όπου περπατά με την κόρη της στην παραλία.
Στην λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία, γράφει χαρακτηριστικά: «Εσύ κι εγώ».
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.