
Ρούλα Κορομηλά: Το οργισμένο μήνυμα της για τον κορονοϊό
Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να πάρει θέση
Η εξάπλωση του κορονοίού και τα μέτρα ασφαλείας που παίρνει η χώρα με στόχο να σταματήσει την εξάπλωση του ιού έχουν προκαλέσει φυσικά ποικίλα σχόλια, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις «τρολαρίσματα». Ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να πάρει θέση σε όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.
Όπως έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το βράδυ της Τρίτης: «Διαβάζω τόσες μέρες άπειρες ασυναρτησίες, ανεύθυνες, ανόητες τοποθετήσεις, γελάκια, πλακίτσες κι άλλες αηδίες σε ό,τι αφορά τον κορονοϊο.
Δείτε εδώ την δημοσίευση
Διαβαζω τόσες μέρες απειρες ασυναρτησίες ,ανεύθυνες, ανόητες τοποθετηςεις, γελάκια, πλακίτσες κ αλλες αηδίες σε ο,τι αφορα τον Κορονοιο!Ειπαμε ψύχραιμοι όχι ομως ανεύθυνοι, ριψοκίνδυνοι,ειδικοί κ απείθαρχοι!θεωρω πως οφειλουμε ν αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το πρόβλημα αυτο.??
— Roula Koromila (@RoulaKoromila) March 10, 2020
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Ο Ντόναλντ «χτύπησε», ο Μίκυ πότε; (vid)
- Κεφαλονιά: Προφυλακίστηκε προπονητής για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες αθλήτριες – Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
- ΕΛΑΣ: Να φύγει η ΝΔ, για να εφαρμόσουμε πολιτικές για μια καλύτερη ζωή
- ΟΗΕ: Αυθαίρετη η κράτηση του Παλαιστίνιου γιατρού, Χουσάμ Αμπού Σαφίγια από το Ισραήλ
- Ανοιχτός πόλεμος Σαμαρά – Μητσοτάκη – Στα χαρακώματα η κυβέρνηση με τον πρώην πρωθυπουργό
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Ανδρικοπούλου (pic)





