Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Άκουσα την τελευταία λέξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Άκουσα την τελευταία λέξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η αγαπημένη ηθοποιός  Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για όλα!

Η αγαπημένη ηθοποιός  Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για όλα!

«Εάν δεν έκανα το ρόλο της υπηρέτριας θα ήμουν δυστυχισμένη»

«Εάν δεν έκανα το ρόλο της υπηρέτριας θα ήμουν δυστυχισμένη. Εγώ τον επέλεξα στην πρώτη μου ταινία. Ήθελαν να κάνω μια σέξι σταρ, με βάλανε σε ένα κρεβάτι και μου λένε… γδύσου. Τι να κάνω, λέω… Να γδυθώ; Σηκώθηκα, ντύθηκα κι έφυγα. Και τους λέω ότι θέλω να κάνω το ρόλο της υπηρέτριας. Ήμουν φοιτήτρια της Νομικής σχολής και αριστούχος της δραματικής σχολής.

 «Αγαπήθηκα πολύ, αλλά ήμουν άμυαλη»

«Αγαπήθηκα πολύ, αλλά ήμουν άμυαλη. Θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχω παιδιά και σύζυγο. Παρουσιάστηκαν κάποιες τύχες, αλλά έμεινα πιστή σε μια αγάπη, δεν ήθελα δεύτερο γάμο. Τώρα είναι δύσκολο να είσαι μόνη.»είπε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Η Χούντα μας «μάσησε» και μείναμε άνεργοι. Έρχεται κάποιος παραγωγός Γερμανός και μου κάνει μια πρόταση, αν θέλω να πάω στη Γερμανία με δικό μου θίασο. Τελειώνοντας η τουρνέ στη Γερμανία, πήρα 2,5 εκατομμύρια δραχμές και τότε χτιζόταν αυτή η πολυκατοικία και πήρα αυτό το σπίτι, για αυτό υπάρχει.», είπε η ηθοποιός σχετικά με το σπίτι που έχει αποκτήσει.

 «Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν ήταν τσιγκούνα»

View this post on Instagram

Σαν σήμερα στις 29 Ιουλίου 2004 έφυγε από τη ζωή η ανεπανάληπτη ηθοποιός και εξαιρετική τραγουδίστρια, Ρένα Βλαχοπούλου. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα την οποία και υπεραγαπούσε.Το 1939 κατέβηκε στην Αθήνα. Τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα τα έκανε σε καφενεία και αναψυκτήρια, όπου την ανακάλυψε ο Μίμης Τραϊφόρος και την παρουσίασε ως νέο ταλέντο σ’ ένα πρόγραμμα βαριετέ που είχε ανεβάσει στο κέντρο «Όαση» του Ζαππείου. Η πολυγλωσσία της – αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά- και η πολύ καλή προφορά της ήταν τα μεγάλα της πλεονεκτήματα. Ορόσημο για την καριέρα της υπήρξε το 1962, όταν η συμμετοχή της στην «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι, στο θέατρο «Μετροπόλιταν», έγινε αφορμή να την προσέξει ο Γιάννης Δαλιανίδης και να την κάνει πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν κρύο» (1963). Μάλιστα ο ίδιος ο Φίνος, όταν την άκουσε να τραγουδά, φέρεται να της πρότεινε να υπογράψει ισόβιο συμβόλαιο με την εταιρεία του, με την οποία γύρισε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου. Το 1967 έκανε και τον τρίτο γάμο της, με τον επιχειρηματία Γιώργο Λαφαζάνη.Με τον Λαφαζάνη έζησαν αγαπημένοι ως τον θάνατό της. Από κανένα γάμο της δεν απέκτησε παιδιά. Σχετικά με αυτό το θέμα δήλωσε σε μια συνέντευξή της: Εμένα προσωπικά δε μου έλειπε το παιδί. Απλά για τον Γιώργο μου ήθελα να το κάνω. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να είμαι κοντά του να το μεγαλώσω εγώ σωστά και όχι οι ξένες γυναίκες. Να κάνω ό,τι κάνουν όλες οι μάνες του κόσμου. Ίσως ο Θεός δεν μου έδωσε παιδιά γιατί με είχε προορίσει για άλλο σκοπό… #v_aterlo #sansimera #σαν_σήμερα #Ρένα_Βλαχοπούλου #ρεναβλαχοπουλου #renavlachopoulou #renavlahopoulou #greekfilm

A post shared by Vaterlo (@v_aterlo) on

«Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν ήταν τσιγκούνα, έδινε όπου ήθελε. Εάν δεν σε συμπαθούσε, δεν θα σου άνοιγε το σπίτι της. Σε πολλά παιδιά ξέρω ότι τους είχε δώσει πολλά πράγματα και τα είχε βοηθήσει», ανέφερε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

«Η Αλίκη με τον Δημήτρη δεν χώρισαν ποτέ»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με φώναζε ψιψίνα, έτσι της ήρθε με μια μέρα πάνω στη σκηνή. Η Αλίκη με τον Δημήτρη δεν χώρισαν ποτέ. Η τελευταία στιγμή που την είδε ζωντανή ο Δημήτρης ήταν στο Ιατρικό Κέντρο. Ίσως, όμως, αυτό δεν άκουσε ο Δημήτρης που δυστυχώς άκουσα εγώ την τελευταία της λέξη. Μου είπε “Ψιψίνα, θέλω να με πας στο Θεολόγο”», είπε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024