Άντζελα Δημητρίου: Μπαίνει στο Διαφάνι η τραγουδίστρια;
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια βρίσκεται στο γραφείο του Δούκα Σεβαστού και φωτογραφίζεται στη θέση του.
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου, βρίσκεται στο γραφείο του Δούκα Σεβαστού και φωτογραφίζεται στη θέση του.
Μπαίνει στο Διαφάνι;
Αυτό θα αναρωτήθηκαν όλοι όσοι είδαν το post της λαίδης του ελληνικού πενταγράμμου στο προφίλ της στο Instagram.
Η Άντζελα Δημητρίου «εισέβαλε» στο γραφείο του Σεβαστού και κάθισε στην καρέκλα ενός από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της σειράς, τον οποίο υποδύεται Λεωνίδας Κακούρης . Ως γνήσια fan της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας η τραγουδίστρια έσπευσε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτήν την επίσκεψη στο Διαφάνι.
Λέτε να δούμε την Άντζελα Δημητρίου στο σίριαλ;
Δείτε την ανάρτηση
- Επιχείρηση «διαίρει και βασίλευε» από την κυβέρνηση με τη συνδρομή ημετέρων στα μπλόκα και στα Μέσα – «18» που λειτουργούν διασπαστικά – Σηκώνουν το γάντι οι αγρότες
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς
- LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον
- Ο Λόγκαν Πολ «ρευστοποιεί» τον θησαυρό του: Στο σφυρί η ακριβότερη κάρτα Pokémon
- ΣΥΡΙΖΑ: Αναχρονιστική και προσχηματική η ανακοίνωση της Μητρόπολης Ξάνθης ενάντια στο συγκρότημα Pagan
- «Ψάχνεται» για Λαρεντζάκη ο ΠΑΟΚ
