Την Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.

Μετά την ιστορική πρόκριση στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, οι «ερυθρόλευκοι» συναντούν και πάλι στο δρόμο τους μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League, με την κληρωτίδα να αναδεικνύει τη Γουλβς ως το μεγάλο εμπόδιο για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της κλήρωσης, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv για τις επικείμενες αναμετρήσεις κόντρα στους «Λύκους», για την μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στον πρώην «ερυθρόλευκο», Ντανιέλ Ποντένσε.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την απόδοση του Ολυμπιακού και την πρόκριση: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε ομάδα, προπονητή αλλά κυρίως στους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα».

Για την μάχη απέναντι στην Γουλβς: «Κόντρα στην Τότεναμ ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρεις . Με τις εμφανίσεις του κόντρα στην Άρσεναλ ανάγκασε την Ουέφα να κάνει ολόκληρη αναφορά. Με την Γουλβς θα κανει αυτο που πρέπει ο προπονητής»

Για τον Πορτογάλο προπονητή της Γουλβς: «Ο Μαρτίνς δουλεύει σκληρα και ειναι μετρημένος. Στο τιμόνι της Γουλβς είναι ένας πολύ καλός Πορτογάλος προπονητής. Ο Ολυμπιακός αν προκριθεί όχι μόνο ο ίδιος θα ανέβει επίπεδο αλλά θα δώσει πόντους και στην Ελλάδα και θα είναι μια ευκαιρία να ανέβει το ποδόσφαιρο μας».

Για την στήριξη του κόσμου:«Φυσικά το ίδιο θια γίνει και στην Αθήνα και στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός παλευει να αλλάξει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να το κάνει. Εύχομαι και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν το ίδιο».

Για τον Ποντένσε: «Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Μπορούσε να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Πιστεύω ότι οι Άγγλοι αμυντικοί θα υποφέρουν, ελπίζω όχι εμείς».

Για την αίσθηση που του άφησε η χθεσινή πρόκριση: «Η ατέλειωτη χαρά αλλά και το γεγονός ότι μπορούσαμε να προκριθούμε αλλα και να αποκλειστούμε στο τέλος. Αυτη την έκρηξη χαράς δεν θα την ξεχάσω ποτέ».