Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βολές τορπίλης από το υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ

Βολές τορπίλης από το υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ

Βολές τορπίλης πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου το υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ στη θαλάσσια περιοχή Μυρτώου πελάγους κατά στόχου επιφανείας στο πλαίσιο της εθνικής τεχνικής άσκησης της Διοίκησης Υποβρυχίων “ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ”

Βολές τορπίλης πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου το υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ στη θαλάσσια περιοχή Μυρτώου πελάγους κατά στόχου επιφανείας. Οι βολές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εθνικής τεχνικής άσκησης της Διοίκησης Υποβρυχίων “ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ” αλλά και σε μία περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα σε θάλασσα και αέρα χτυπάει «κόκκινο».

Η εν λόγω άσκηση διεξήχθη στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού – όπως τονίζει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού – «με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των Υποβρυχίων, με έμφαση στις διαδικασίες και τεχνικές βολής τορπίλης».

Οι φωτογραφίες αλλά και το βίντεο της κατάδυσης του υποβρυχίου που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΝ είναι ενδεικτικά της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Πολεμικού Ναυτικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα – και καθώς η Τουρκία επιμένει στην τακτική των προκλήσεων με όλους τους τρόπους χρησιμοποιώντας την εικόνα, τα μέσα ενημέρωσης, το διαδίκτυο – το ελληνικό «Πεντάγωνο» απαντάει με ένα επικοινωνιακό μπαράζ για όλες τις δραστηριότητες και τις ασκήσεις ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024