
UEFA: «Δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής του Euro 2020»
Σύμφωνα με το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Βράτσεσλαβ Κολόσκοβ, οι πιθανότητες να αναβληθεί το Euro 2020 λόγω του κορωνοϊού είναι ελάχιστες.
Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη και όπως είναι λογικό επηρεάζει πολλές αθλητικές δραστηριότητες.
Πάντως, όπως φαίνεται, προς το παρόν δεν φαίνεται να επηρεάζει το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού, το Euro 2020!
Σύμφωνα με το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Βράτσεσλαβ Κολόσκοβ, οι πιθανότητες να αναβληθεί ή να ακυρωθεί η διοργάνωση είναι ελάχιστες.
«Οι κίνδυνοι αναβολής ή ακύρωσης του Euro είναι ελάχιστοι. Δεν υπάρχει τέτοια απειλή, όπως άλλωστε έχει τονίσει και η UEFA.
Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τις… φήμες, η πρεμιέρα είναι στη Ρώμη και πρέπει να εμπιστευόμαστε τις επίσημες πηγές.
Θέλω να πιστεύω πως η επιδημία θα σταματήσει, αφού η Ιταλία παίρνει σοβαρά μέτρα προστασίας. Δεν μπορώ να φανταστώ Euro χωρίς κόσμο.
Δεν είμαι ειδικός για μάσκες και άλλα μέτρα. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα.
Δεν πιστεύω πως θα υπάρξει αναβολή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ρωσίας και νυν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA.
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)



