Με χιουμοριστικό τρόπο αντιμετώπισαν οι χρήστες του διαδικτύου το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κοροναϊού στη χώρα μας.

Γέλια όμως προκάλεσε η απάντηση των γραφείων τελετών «Μπούκουρας» στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια σχετικά με την ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Στο tweet του υπουργού για τη ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας : «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού», το «γραφείο τελετών » δεν δίστασε να «τρολάρει» τον υπουργό αλλά και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, απαντώντας και «εμείς προετοιμασμένοι είμασθε».

Φυσικά, δεν πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο, αλλά για ένα από τα πιο διασκεδαστικά «τρολ» στον κόσμο του Διαδικτύου. Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένες φορές ο άντρας πίσω από το όνομα, είναι αρκετά εξοικειωμένος με τον θάνατο, γι’ αυτό και τον σατιρίζει τόσο καυστικά.

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πετάξει τη θλίψη από πάνω μας και να μας εκμαιεύσει το γέλιο. Τελεταί «Μπούκουρας», λοιπόν, και ας «δούμε» τον κοροναϊό… αλλιώς