Όπως εξηγεί και η ίδια στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες βρίσκεται στο Ινστιτούτο της Dior, στη Γαλλία, όπου απολαμβάνει περιποίηση και θεραπείες για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της μετά την πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.
Νωρίτερα κι ενώ ταξίδευε στο Μιλάνο η Μπέλα Χαντίντ δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία… αυτή τη φορά με ρούχα στο αεροπλάνο και φορώντας μια μάσκα, μετά το ξέσπασμα του κοροναϊού στην Ιταλία, συμβουλεύοντας μάλιστα τους followers της να προστατευτούν και οι ίδιοι.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.