Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VIVA το εκπληκτικό παπούτσι by Ferragamo

VIVA το εκπληκτικό παπούτσι by Ferragamo

 Οι ντίβες του VIVA shoe…

Ο εμβληματικός οίκος Salvatore Ferragamo, άρρηκτα συνδεδεμένος με την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική, δεν θα μπορούσε παρά να σχεδιάσει ένα παπούτσι το οποίο χαρακτηρίζεται το ωραιότερο και πλέον chic της σεζόν. Το it shoe by Salvatore Ferragamo λοιπόν, φέρει την ονομασία VIVA και σχεδιάστηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Paul Andrew, επιθυμώντας έτσι να καλύψει τις ανάγκες μιας ανερχόμενης γενιάς. Ο οίκος Ferragamo παρουσιάζει λοιπόν μια νέα εκστρατεία με πρωταγωνίστριες έξι ισχυρές προσωπικότητες της διεθνούς show business.

Μαζί γιορτάζουν την εμφάνιση του νέου iconic παπουτσιού του Salvatore Ferragamo, του υπέρκομψου πραγματικά Viva. Μια τολμηρά εκσυγχρονισμένη έκδοση του iconic φιόγκου Vara. Με σκοπό να αναδείξει καλύτερα το VIVA ο creative director του οίκου επεδίωξε μέσα από την πνευματώδη και ζωντανή νέα φωτογραφική εκστρατεία, να ενώσει μια διαφορετική ομάδα από φρέσκες και δημιουργικές προσωπικότητες. Φωτογραφημένα ανεξάρτητα και ως ομάδες τα νέα πρόσωπα του Ferragamo, αντιμετωπίζουν άφοβα το μέλλον και καταφέρνουν να βρουν τα κοινά στοιχεία που τις κάνουν να αισθάνονται ενδυναμωμένες, ικανές και αποφασισμένες να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους.

VIVA, VIVA λοιπόν υπό την δημιουργική διεύθυνση του Paul Andrew και την οπτική ματιά του Tommy Dorfman, η εκστρατεία Viva ξεκίνησε τον Φεβρουάριο σε όλες τις πλατφόρμες.

 Οι ντίβες του VIVA shoe

Camila Mendes: Η νέας γενιάς super star γνωστή για το ρόλο της ως Βερόνικα Λοτζ στη σειρά “Riverdale”.

Dara Allen: Η ακτιβίστρια, πρωτοπόρος στο imagemaking, τρανς μοντέλο.

Debby Ryan: Μία από τις πλέον ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του Netflix “Insatiable”.

Paloma Εlsesser: Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα της Βρεττανικής και Αραβικής Vogue-ενώ έκανε την παρθενική της εμφάνιση δίπλα στον Adam Sandler στην ταινία “Uncut Gems”.

Kiersey Clemons: Ηθοποιός σπάνιας εμβέλειας και παρουσίας, πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο ριμέικ του Zorro “Z” και στην ταινία “The Ball Method”.

Olivia Sui: Είναι στο καστ των ηθοποιών της σειράς Smosh από το 2015. Εκπροσωπεί με δυναμικό τρόπο τη νέα γενιά κωμικών.

Το Viva shoe θα είναι ο απόλυτος λοιπόν πρωταγωνιστής της Άνοιξης και του καλοκαιριού…

Ο ιστορικός οίκος Salvatore Ferragamo πρωταγωνίστησε όπως είναι φυσικό στο Milan Fashion week μέσα από την γυναικεία και ανδρική κολεξιόν του.

Δείτε τα βίντεο…

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024