Λιβύη : Εκκενώνεται η Τρίπολη από 3.000 καμήλες
Οι συγκρούσεις των δυνάμεων του στρατάρχη Χαφτάρ με τον στρατό της εκλεγμένης κυβέρνησης και τις τουρκικές δυνάμεις που έχουν μεταφερθεί στη Λιβύη, γίνονται ολοένα και πιο σφοδρές.
Χωρίς θετικό αποτέλεσμα η διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, καθώς η εμπλοκή της Τουρκίας, κατά κύριο λόγο και η αδυναμία των αντίπαλων δυνάμεων στη χώρα της Αφρικής να καταλήξουν σε συμφωνία, καθιστούν ανενεργή την απόφαση για εκεχειρία, που ουσιαστικά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.
Οι συγκρούσεις των δυνάμεων του στρατάρχη Χαφτάρ με τον στρατό της εκλεγμένης κυβέρνησης και τις τουρκικές δυνάμεις που έχουν μεταφερθεί στη Λιβύη, γίνονται ολοένα και πιο σφοδρές.
Την ίδια στιγμή, η κατάσταση έχει αρχίσει και γίνεται ιδιαίτερα πιεστική.
Χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα της Αφρικής, είναι η εικόνα από καραβάνι περισσοτέρων από 3.000 καμήλες, οι οποίες οδηγήθηκαν σε άλλες, ασφαλείς περιοχές, εκτός Τρίπολης.
- Το ΠΑΣΟΚ «πολιορκεί» τη Δυτική Μακεδονία – Τι θα πει ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Κοζάνη – Στο επίκεντρο η πράσινη και δίκαιη μετάβαση
- Μαδούρο: Μήνυμα μέσα από τις φυλακές των ΗΠΑ – «Είμαστε καλά, είμαστε μαχητές»
- Ασύλληπτο: Οι παίκτες της Αλγερίας έκαναν «ντου» στον διαιτητή στα αποδυτήρια (vid)
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους – Δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ των θυμάτων [βίντεο]
- Κάτι περισσότερο απο τον καφέ: Επτά επιλογές για πρωινό που σου δίνουν ενέργεια
- Σε συναγερμό το Ισραήλ για ενδεχόμενη αμερικανική παρέμβαση στο Ιράν – Συνομιλία Ρούμπιο με Νετανιάχου




