
Αρχίζει η δίκη των δύο φοιτητών για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ μετά την εισβολή της ΕΛ.ΑΣ.
Πρόκειται για έναν φοιτητή της ιατρικής κι έναν ακόμα φοιτητή του Πολυτεχνείου ο οποίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να έχει αναγνωριστεί σε κάποιο βίντεο
Ξεκινά σήμερα η δίκη των δύο φοιτητών που είχαν συλληφθεί και ξυλοκοπηθεί από την αστυνομία στις 11 Νοεμβρίου, ο πρώτος έξω από την ΑΣΟΕΕ και ο δεύτερος κάτω από το σπίτι του.
Πρόκειται για έναν φοιτητή της ιατρικής κι έναν ακόμα φοιτητή του Πολυτεχνείου ο οποίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να έχει αναγνωριστεί σε κάποιο βίντεο.
Ως συνήγορος και μάρτυρας υπεράσπισης παρίσταται στα Δικαστήρια ο πρώην Πρύτανης του Πολυτεχνείου, Νίκος Μαρκάτος.
Συνάδελφοι, φοιτητές, καθηγητές και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου βρίσκονται από το πρωί στο δικαστήριο για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, αλλά και για να διαμαρτυρηθούν για τα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.
Το κλίμα που επικρατεί μέχρι στιγμής στο χώρο των Δικαστηρίων είναι ήρεμο, ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει η είσοδος μιας διμοιρία των ΜΑΤ μέσα στο χώρο του κτιρίου όπου διεξάγεται η δίκη.
- Χεζμπολάχ: Ντροπιαστικές οι συνομιλίες με το Ισραήλ – Ζητά την άμεση αποχώρηση των IDF από τον νότιο Λίβανο
- Αντώνης Φωστιέρης: Το ταμείο της γλώσσας παραμένει ανοιχτό
- «Ντύθηκαν» στα χακί οι πρώτες γυναίκες – Παρουσιάστηκαν στη Λαμία
- «Πακέτο» τους Μουρίνιο και Κονατέ – Η υπόσχεση του Πέρεθ στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης
- Δεξίωση Ποσειδωνίων του Υπουργείου Ναυτιλίας: Παρουσίες από το χώρο της πολιτικής και της ναυτιλίας
- Γλαβίνας: Η ΝΔ κερδίζει άμα τη εμφανίσει του κ. Τσίπρα – Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πείσει ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση



