«Η Νέα Δημοκρατία δε θέλει να αποκαλυφθεί η εμπλοκή των πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis», ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος με φόντο τις εξελίξεις στις Προανακριτική αλλά και το θέμα που έχει ανακύψει με τους προστατευόμενους μάρτυρες

«Η Νέα Δημοκρατία δε θέλει να αποκαλυφθεί η εμπλοκή των πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis», ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος με φόντο τις εξελίξεις στις Προανακριτική αλλά και το θέμα που έχει ανακύψει με τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Mag, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην υπόθεση των προστατευόμενων μαρτύρων αλλά και στο που αποσκοπούν οι κινήσεις της κυβέρνησης.

«Συγκροτήθηκε μια προανακριτική επιτροπή για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Οι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν έχουν καμία σχέση με τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αλλά η προανακριτική επιτροπή στόχευσε στους προστατευόμενους μάρτυρες, γιατί οι καταθέσεις τους ενοχλούν την πλειοψηφία» σημείωσε.

Ακόμα, υποστήριξε ότι παραβιάζονται «παγκόσμιοι κανόνες δικαίου για τους προστατευόμενους μάρτυρες» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «θέλει να θίξει έναν θεσμό της Δημοκρατίας ώστε να φοβούνται μετά να κάνουν κατάθεση κάποιοι μάρτυρες για ένα θέμα μεγάλης οικονομικής διαφθοράς».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr