Ιωάννα Παππά: Βόλτα στην Αθήνα με τον γιο της
Η Ιωάννα Παππά έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο, στα 42 της χρόνια
Η Ιωάννα Παππά έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο, στα 42 της χρόνια. Η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της, αφού πλέον προτεραιότητα είναι ο μοναχογιός της.
Η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Πάντος βιώνουν τον ρόλο του γονιού για πρώτη φορά και τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα και για τους δυο.
H Ιωάννα Παππά σε συνέντευξή της είχε δηλώσει τα εξής για την απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40:
«Όπως και με όλα σχεδόν τα μεγάλα ζητήματα της ζωής, η δική μου στάση είναι πως καθετί συμβαίνει ή δεν συμβαίνει για κάποιον λόγο. Ως εκ τούτου, δεν μου αρέσει να εκβιάζω τις καταστάσεις. Ειδικά ως προς τη μητρότητα, σέβομαι το αίσθημα της ματαίωσης που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα αν δεν της προκύψει. Απλώς εγώ το έβλεπα πάντα ως το αποτέλεσμα μιας υγιούς σχέσης, μια συνειδητή επιλογή που προκύπτει όταν συντρέχουν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις, που για τον κάθε άνθρωπο διαφέρουν. Αν δεν συνέβαινε λοιπόν σε μένα, θα το δεχόμουν και θα συνέχιζα αντλώντας χαρά και δύναμη από τα παιδιά που θα έβλεπα να γεννιούνται στο περιβάλλον μου. Το όποιο κενό μπορεί να προέκυπτε θα προτιμούσα και θα προσπαθούσα, αντί να με καθηλώσει, να αποτελέσει την αφορμή για ένα καινούριο ξεκίνημα».
Πλέον, απολαμβάνει τη μητρότητα και περνάει πολύ χρόνο με τον γιο της κάνοντας απλά καθημερινά πράγματα, όπως βόλτες στην ηλιόλουστη Αθήνα.
Έτσι λοιπόν μαμά και γιος επισκέφτηκαν τον Εθνικό Κήπο, έκαναν βόλτα κοντά στις λιμνούλες και είδαν τις πάπιες. Μάλιστα, η Ιωάννα Παππά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βόλτα τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε την ανάρτησή της:
- Κολομβία: Δολοφόνησαν 21χρονη έγκυο 8 μηνών και πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
- Σκαλόνι: «Δεχόμαστε ασταμάτητη κριτική από ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν» (pic)
- Πολιτική αντιπαράθεση για την ακρίβεια – Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην οικονομία, λέει η αντιπολίτευση
- Καραμέρος: Ανακοίνωσε την ένταξή του στην ΕΛΑΣ – «Όχι στην πρώτη θέση, αλλά στο κατάστρωμα»
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγγέλλει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα και τη Νικαράγουα



