Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής σε μια διαφορετική έκθεση

Η ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής σε μια διαφορετική έκθεση

Η έκθεση «From Kraftwerk to The Chemical Brothers» θα περιλαμβάνει 400 αντικείμενα, καθώς και βίντεο, ρούχα και πολλά άλλα που σχετίζονται με την ηλεκτρονική μουσική.

Μία νέα μουσειακή έκθεση έρχεται στο «Design Museum» του Λονδίνου την ερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, για την ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής, από τη γέννησή της στο Ντιτρόιτ, τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο και την εξάπλωσή της στο Βερολίνο, το Παρίσι αλλά και σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο γενικός τίτλος της έκθεσης θα είναι «From Kraftwerk to The Chemical Brothers» και θα περιλαμβάνει 400 αντικείμενα, καθώς και βίντεο, ρούχα και πολλά άλλα που σχετίζονται με την ηλεκτρονική μουσική.

Θα περιλαμβάνει επίσης τους θρύλους της τέκνο μουσικής, όπως τον Τζεφ Μιλς και Ρίτσι Χαότιν, αλλά και πρωτοπόρους μουσικούς, όπως την Δάφνη Οράμ.

Οι θαυμαστές της ηλεκτρονικής μουσικής θα εξερευνήσουν την 50χρονη σταδιοδρομία του συγκροτήματος «Kraftwerk» σε μία 3D παρουσίαση διάρκειας τριάντα λεπτών.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να μπουν στον visual κόσμο των «The Chemical Brothers» σε μία από τις θρυλικές ζωντανές εμφανίσεις τους, καθώς τα εφέ και ο ειδικός φωτισμός θα αλληλεπιδράσουν, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα τρισδιάστατη εμπειρία.

Η έκθεση θα ανοίξει την 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα θα μένει ανοιχτή μέχρι αργά το βράδυ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024