
Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά: Να βάλουμε τέρμα στην φασιστική απειλή της Χρυσής Αυγής
Με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής ο Δήμος Πειραιά καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα φασιστικής βίας και γενικότερα κάθε μορφής βίας ανεξαρτήτως προέλευσης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, ενέκρινε κατά πλειοψηφία και εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα φασιστικής βίας και γενικότερα κάθε μορφή βίας ανεξαρτήτως προέλευσης.
Το ψήφισμα έχει ως εξής:
«Αυτήν την περίοδο η δίκη της Χρυσής Αυγής πλησιάζει προς το τέλος της.
Με αφορμή αυτή τη δίκη ο Δήμος Πειραιά καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα φασιστικής βίας και γενικότερα κάθε μορφής βίας ανεξαρτήτως προέλευσης.
Έχουμε το χρέος και τη δύναμη να υπερασπιστούμε τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες όλων μας. Να βάλουμε τέρμα στην φασιστική απειλή της Χρυσής Αυγής, κλιμακώνοντας την μαζική, ενωτική δράση του αντιφασιστικού κινήματος, των εργαζομένων και της νεολαίας και όλων των δημοκρατικών πολιτών, που απαιτούν 75 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα :
Ποτέ ξανά φασισμός.
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας


