Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το είδος ανθρώπου απεχθάνεται ένας Κριός

Αυτό το είδος ανθρώπου απεχθάνεται ένας Κριός

Μπορεί να έχει ένα point

Ο Κριός είναι γνωστός για τον κυνισμό του και τον ρεαλισμό του. Επίσης είναι γνωστός για το γεγονός ότι θέλει να βάζει στόχους για τη ζωή του και να τους κάνει στην πράξη. Για αυτό είναι και καριερίστας. Αν όμως…

Κλαίγεσαι

Έχεις δράμα και κλαίγεσαι για τα πάντα και είσαι ευθυνόφοβος, να ξέρεις δε θα είσαι ούτε φίλος του, ούτε και σύντροφός του, γιατί απεχθάνεται άτομα σαν εσένα. Είναι λογικό κατα τη δική του οπτική πλευρά.

Επειδή έχει υψηλά standards γενικά είναι σε μια φάση που δε δέχεται να συναναστρέφεται με άτομα που δεν έχουν επίσης υψηλά standards για τον εαυτό τους. Αυτό ακριβώς είναι που τον κάνει να πλήττει και να βαριέται.

Δεν έχεις διάθεση

Το να μην έχεις διάθεση μια στο τόσο είναι κάτι το λογικό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θέλεις να μιλάς πολύ λόγω ότι έχεις τα δικά σου θέματα να διαχειριστείς. Όταν όμως είσαι σε μια φάση στην οποία του χαλάς τη διάθεση μετά από μια πιεστική μέρα στη δουλειά, τότε προφανώς και δεν πρόκειται να σε ακούσει.

Αν δεν παίρνεις πρωτοβουλίες

Για αυτόν οι πρωτοβουλίες είναι κάτι που σε χαρακτηρίζουν. Αν είσαι ένα άτομο που αδιαφορεί να αλλάξει την καθημερινότητά του προς κάτι το καλύτερο, δεν έχει λόγο ούτε να σε θαυμάσει, ούτε φυσικά και να ασχοληθεί μαζί σου σε καμία περίσταση και περίπτωση.

Δε δέχεσαι την αλήθεια

Στον Κριό του αρέσει η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Όποια κι αν είναι η αλήθεια την προτιμά από ένα όμορφο ψέμα. Όταν εσύ όμως δεν είσαι σε θέση να αντέξεις την παραμικρή αλήθεια που ξεφεύγει από τη δική σου αισθητική, τότε προφανώς και θα τον ενοχλήσει γιατί νιώθει ότι καταπιέζεται και δε μπορεί να μιλήσει λέγοντας αυτά που νιώθει.

Αν δε θέλεις να παίρνεις πρωτοβουλίες, να ακούς την αλήθεια και να μην κλαίγεσαι τότε μην το σκεφτείς καν να έχεις σχέση ή φιλία με έναν Κριό.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024