Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτό θα γίνει έξαλλος ο Ιχθύς

Για αυτό θα γίνει έξαλλος ο Ιχθύς

Δε θέλει και πολύ αυτό το ζώδιο

Ο Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νευριάζει πάρα πολύ εύκολα. Και αυτό με τη σειρά του συνεπάγεται πολλά και διάφορα όπως αρνητικά συναισθήματα, ψυχολογικά αμυντικές συμπεριφορές κλπ.

Του λες ψέματα

Είναι που είναι αρκετά ανασφαλής, έχει και εσένα να του λες αρλούμπες και να μην ξέρει τι να πιστέψει στη συνέχεια. Αν τον κάνεις να νιώθει περισσότερη ανασφάλεια από αυτήν που ήδη προσπαθεί να διαχειριστεί και δυσκολεύεται ήδη, μην περιμένεις πολλά πολλά.

Δεν κάνεις τα λόγια σου πράξη

Αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι το φαντασιακό του Ιχθύ «τρέχει» πάρα πολύ, με αποτέλεσμα αν του πεις ότι θα κάνετε κάτι μαζί, να το έχει οργανώσει στο μυαλό του και να είναι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Αν δεν το κάνετε τότε θα ξενερώσει και θα γίνει έξαλλος. Θα του μιλάς για να τον ηρεμήσεις και δε θα θέλει να σου πει λέξη.

Μιλάς κοφτά

Είναι ευαίσθητος. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να μιλάς με περισσότερο συναίσθημα γιατί σε αυτόν τον τρόπο ομιλίας νιώθει πιο οικεία απέναντί σου. Αν δει ότι μιλάς πολύ κυνικά και ρεαλιστικά, τότε θα νιώσει ότι δεν τον νιάζεσαι και άρα θα εκνευριστεί που χάνει τον χρόνο του με εσένα.

Μην τον πιέζεις

Το ότι θέλει σχέση και συντροφικότητα, δε σημαίνει ότι δε θέλει και τον προσωπικό του χρόνο και την ηρεμία του με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Θέλει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ό,τι και να λέτε θα το δεχτεί στο πλαίσιο που σέβεσαι την ιδιωτικότητά του.

Αν του κάνεις συνέχεια έλεγχο πού είναι, τι κάνει κλπ μην περιμένεις να σου απαντήσει επίτηδες. Θέλει να καταλάβεις ότι τον ενοχλείς όταν ζηλεύεις και δεν τον εμπιστεύεσαι. Τον κάνεις να μη σε εμπιστεύεται και εκείνος μετά. Συνεπώς χαλάρωσε και άσε τον να πάρει και εκείνος πρωτοβουλίες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024