Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καφού: «Είμαι μαχητής, θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Καφού: «Είμαι μαχητής, θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Καφού μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στη συνεργασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο με το «ευρύ» 4-0, λίγες μέρες πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Ο Καφού μίλησε στα κανάλια novasports για τη νίκη επί των «κυανέρυθρων», για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τα ερυθρόλευκα. Τι είπε ακόμα για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και τους αρκετούς Πορτογάλους της Super League 1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο το ματς. Χρειαζόμασταν ένα γρήγορο γκολ και το κάναμε γιατί μπήκαμε δυνατά. Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουμε μια πολύ σημαντική εβδομάδα για εμάς.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ελπίζω να είναι όμορφη η περιπέτειά μου στην Ελλάδα. Ελπίζω να δώσω στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι καλύτερο μπορώ από την ποιότητά μου.

Για το τατουάζ: Ναι το τατουάζ σημαίνει ότι είμαι μαχητής. Σε όλη τη ζωή ήμουν μαχητής. Έχω παλέψει πολύ για να φτάσω εδώ. Σε όλη τη ζωή πρέπει να παλεύουμε για να πετύχουμε πράγματα και έχω δουλέψει πολύ. Είναι ένα χαρακτηριστικό μου ότι είμαι μαχητής.

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Με έχει εντυπωσιάσει ο σύλλογος. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα γνωστός στην Ευρώπη. Θέλω να βοηθήσω για να τα πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις.

Για τους Πορτογάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα: Δεν μου κάνει καμία εντύπωση που έχετε Πορτογάλους προπονητές στις τοπ ομάδες. Άξια βρίσκονται εδώ. Έχουμε τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν μου κάνει κάποια εντύπωση, γιατί μπορεί να είναι μια μικρή χώρα η Πορτογαλία όμως έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο.

Για τον Μαρτίνς: Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δεν έχω δουλέψει ξανά μαζί του, όμως τον γνώριζα από τις ομάδες που προπονούσε. Με όλες είχε καλά αποτελέσματα. Εκτός από καλός άνθρωπος είναι και καλός προπονητής».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024