Σε καμία περίπτωση μια σχέση δεν είναι κάτι το εύκολο που θα προχωρήσει σε βάθος χρόνου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την άλλη ωστόσο δε γίνεται να υπάρχουν μονίμως προβλήματα και να μην αναζητούνται λύσεις για αυτά.

Παθαίνει κρίσεις πανικού

Αν έχεις σχέση με κάποιον που έχει πολύ άγχος και παθαίνει κρίσεις πανικού, θα υπάρχουν προβλήματα πρώτιστα στον ίδιο και ως συνέπεια αυτού και σε εσάς του δύο και σε εσένα την ίδια. Το θέμα είναι να τον στηρίζεις όταν περνάει αυτή τη δύσκολη φάση και να μην αδιαφορείς για το πρόβλημά του.

Πρότεινέ του να πάει σε ειδικό

Εξήγησέ του ότι δεν είναι ντροπή το να έχει κάποια ζητήματα ψυχικής υγείας. Πρέπει να μην υπάρχει στίγμα γύρω από αυτήν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. Καλό θα είναι να γίνει κάτι για να βελτιώσει και τον εαυτό του σε παραγωγικό-λειτουργικό επίπεδο καθώς επίσης να βελτιωθεί και η σχέση σας.

Δε θέλει να αλλάξει

Άμα είσαι με έναν σύντροφο που θέλει να βελτιωθεί η όλη κατάσταση και κάνει τα πάντα δυνατά έτσι ώστε να μπορέσει να βελτιώσει τα πράγματα, τότε αξίζει να είσαι μαζί του γιατί δείχνει ότι προσπαθεί.

Από την άλλη αν είσαι με κάποιον που συνεχώς σου ρίχνει τη διάθεση, σου προκαλεί άγχος λόγω του άγχους του και το βασικότερο, δεν τον ενδιαφέρει τι αντίκτυπο έχει αυτό σε εσένα, τότε καλό είναι να φύγεις.

Είναι προτιμότερο να είσαι καλά εσύ με τον εαυτό σου παρά να σου χαλάει κάποιος τη διάθεση λόγω εγωισμού και έπειτα από πολλές προσπάθειες από τη δική σου μεριά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr