
Χουμπέι : Αλλοι 116 θάνατοι από τον κοροναϊό – Στους 1.426 οι νεκροί
Στον απολογισμό των νεκρών εξαιτίας της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας που έχει προκαλέσει ο κοροναϊός (COVID-19) προστέθηκαν ακόμη 116 άνθρωποι ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας.
Στον απολογισμό των νεκρών εξαιτίας της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας που έχει προκαλέσει ο κοροναϊός (COVID-19) προστέθηκαν ακόμη 116 άνθρωποι ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας, ανακοίνωσε σήμερα η επαρχιακή επιτροπή υγείας.
Και 4.823 νέα κρούσματα
Κατά τα δεδομένα που δημοσιοποίησε η επιτροπή, επιβεβαιώθηκαν χθες με κλινικές εξετάσεις 4.823 νέα κρούσματα του κοροναϊού που εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο στη μεγαλούπολη Ουχάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι, αυξάνοντας το σύνολο των θανάτων σε 1.426 και των κρουσμάτων σε 51.986.
Πηγή: ΑΠΕ
- Σεισμός τώρα στην Υδρα
- Το κόμμα Τσίπρα θερίζει… τον ΣΥΡΙΖΑ – Καυτός Ιούνιος για την Κουμουνδούρου – Χωρίς βουλευτές στο Θησείο
- Αναβάθμιση εκπαιδευτικών υποδομών στο Αιγάλεω
- Συνταγή: Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό και σάλτσα λεμονιού
- Κολομβία: Στόχος καταιγισμού πυρών το αυτοκίνητο γερουσιαστή δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές
- Στην τελική ευθεία το νέο κληρονομικό δίκαιο – Ποιες αλλαγές έρχονται



