Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζόνσον αναβάλλει τη συνάντηση με Τραμπ

Ο Τζόνσον αναβάλλει τη συνάντηση με Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θέλει να επικεντρωθεί σε πιεστικά εσωτερικά ζητήματα το τρέχον διάστημα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο επικεφαλής του κόμματος των Συντηρητικών και της κυβέρνησης της Βρετανίας, αποφάσισε να αναβάλλει το ταξίδι το οποίο προγραμμάτιζε να πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε η εφημερίδα Sun στην ηλεκτρονική της έκδοση αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Για τον Ιούνιο

Η συνάντηση των δύο ηγετών, που είχε αναγγελθεί ότι θα γινόταν νωρίς αυτήν τη χρονιά, πλέον δεν προγραμματίζεται παρά για τον Ιούνιο, όταν θα διεξαχθεί η σύνοδος των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της Ομάδας των Επτά (G7) πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου.

Ο Τζόνσον θέλει να επικεντρωθεί σε πιεστικά εσωτερικά ζητήματα το τρέχον διάστημα, έγραψε η Σαν, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Βρετανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει στα τέλη του Δεκεμβρίου ότι ο Τραμπ προσκάλεσε τον Τζόνσον να τον επισκεφθεί στον Λευκό Οίκο στις αρχές της τρέχουσας χρονιάς.

Νέα συμφωνία

Ο Τραμπ θεωρεί πως οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ έχουν πλέον, μετά το Brexit, τη δυνατότητα να συνάψουν «τεραστίων διαστάσεων» νέα συμφωνία για τις εμπορικές συναλλαγές των δύο χωρών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Σαν, το πιθανολογούμενο ταξίδι του Τζόνσον στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, με σκοπό την έναρξη διαπραγματεύσεων για τη σύναψη διμερών συμφωνιών για το εμπόριο, επίσης αναβλήθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024