Όσο και αν στον ΠΑΟΚ επένδυσαν στο… χάος και τις απειλές πλησιάζει η ώρα των ποινών που δεν μπορούν να αποφύγουν ότι και αν σκεφτούν να… επικοινωνήσουν

Η ώρα των ποινών φτάνει για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Τις δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη σύμφωνα με την απόφαση της μοναδικής αρμόδιας επιτροπής να το κρίνει αυτό, της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο πανικός στις τάξεις του ΠΑΟΚ αλλά και του προπαγανδιστικού «στρατού» του είναι έκδηλος, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τα διχαστικά και αντεθνικά παραληρήματα.

Ο ΠΑΟΚ που με επίσημες ανακοινώσεις απειλεί ανοικτά και προσπαθεί να δημιουργήσει χάος θεωρώντας πως έτσι μπορεί να γλιτώσει από την ξεκάθαρη και αποδεδειγμένη επίσημα παρανομία.

Ο ΠΑΟΚ που προχώρησε ακόμη και σε μηνύσεις κατά των μελών της ΕΕΑ και που… επικοινωνεί προς τα έξω μέσω του… Σαββιδοτεχνείου πως ο δρόμος είναι μακρύς για την εκδίκαση από τον Αθλητικό Δικαστής της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα. Μιλάμε για προσφυγές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών την ώρα που προφανέστατα ξέρουν πως και αυτό απαγορεύεται από τον ΚΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr