
Ο ΠΑΟΚ επιμένει στη στοχοποίηση: Εκανε μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της ΕΕΑ
Η στοχοποίηση συνεχίζεται με στόχο το κοινό να... ξεχάσει τις παραβιάσεις και την πολυϊδιοκτησία. Μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα.
Μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, συνεχίζοντας τη… μάχη των δικαστηρίων που δίνει προκειμένου να γλιτώσει για τις παρανομίες που έχει κάνει και για την πολυϊδιοκτησία που τον στέλνει στον υποβιβασμό.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Δίκη», ο ΠΑΟΚ ζητάει τη διερεύνηση κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων από τα μέλη της ΕΕΑ, δηλαδή ισχυρίζεται πως έχουν προβεί σε παράβαση καθήκοντος, σε δωροληψία, σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου.
Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ ζητάει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των μελών της ΕΕΑ, αλλά και το άνοιγμα του τηλεφωνικού απορρήτου. Ήδη το ζήτημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων ετέθη σε προ εβδομάδος μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η μηνυτήρια αναφορά ναι μεν δεν αναφέρεται σε ονόματα, αλλά είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θέλει να ελεγχθούν – και μ’ αυτό τον τρόπο τους στοχοποιεί εκ νέου – ο πρόεδρος Τζουλάκης και τα μέλη Φαραντούρης, Μαρούπα και Αρκούδης.
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Ιουνίου έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- «Φεύγει από την Κηφισιά ο Λέτο»
- Πώς συνέβη το τροχαίο με τον οδηγό μηχανής στην Αττική Οδό
- «Η Χάποελ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια στον Μοντέρο, αλλά εκείνος προτιμά τον Ολυμπιακό»
- ΣΥΡΙΖΑ για τους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla: Το καθεστώς Νετανιάχου επιχειρεί να κανονικοποιήσει τη φρίκη
- Ολυμπιακός: Η Κάρτα Μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 και η Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 102 ετών



