Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο χαλαρός Αλέξης και οι σέλφι

Ο χαλαρός Αλέξης και οι σέλφι

Σε μπαράκι των Ιωαννίνων ο Αλέξης Τσίπρας

Με ένα χαλαρό ποτό σε κεντρικό μπαράκι των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η περιοδεία στην Ήπειρο, μετά τον χαιρετισμό στην Άρτα και την πολύωρη ανοιχτή συνέλευση με τους πολίτες των Ιωαννίνων.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει χαλαρά με νέες και νέους, βγάζοντας δεκάδες selfie.  Εκτός από τους νέους που βρέθηκαν στο μπαρ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν από τους θαμώνες που του ζήτησαν μια φωτογραφία.

Κατά τη συζήτηση νεολαίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη συμπίεση των μισθών, το drain drain αλλά και τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην υποβάθμιση των δημοσίων πανεπιστημίων προς όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Παράλληλα, ιδιαίτερη μνεία έγινε αναλυτικά και  στο εγχείρημα του isyriza.gr και το ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024