Στον Εισαγγελέα, η 27χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του βρέφους της
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 27χρονη που κατηγορείται για τον πνιγμό του βρέφους της, στην περιοχή της Πλαζ, στην Πάτρα.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 27χρονη που κατηγορείται για τον πνιγμό του βρέφους της, στην περιοχή της Πλαζ, στην Πάτρα.
Η νεαρή που τη νύχτα παρέμεινε στα κρατητήρια του Λιμενικού , το οποίο διεξάγει και τις έρευνες, βρίσκεται όπως δηλώνει και ο συνήγορός της σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ούτε και ο ίδιος να επικοινωνήσει, ουσιαστικά μαζί της.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, γέννησε πριν από δύο ημέρες με καισαρική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η κοπέλα είχε κρύψει απ΄όλους την εγκυμοσύνη της και κανείς δεν γνώριζε πως είχε μεταβεί στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» για να γεννήσει.
Ακόμη και οι συνάδελφοί της στην επιχείρηση που εργαζόταν σε περιοχή της επαρχίας Καλαβρύτων δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.
Η κοπέλα προαποφάσισε, να προχωρήσει σε καισαρική για να γεννήσει, φοβούμενη ενδεχομένως ότι με το πέρασμα των ημερών θα γινόταν αντιληπτή από τον περίγυρό της.
Ετσι μετέβη στο νοσηλευτήριο και ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός της που διαμένει στην Αθήνα, της συνέστησε να κάνει καισαρική.
Το προσωπικό της κλινικής από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε πως η νεαρή πρέπει να αντιμετώπιζε κάποιο θέμα, καθώς κανείς δεν την συνόδευε, ενώ ούτε καν ρούχα για την ίδια και το μωρό που θα έφερνε στον κόσμο δεν είχε μαζί της.
Τελικά γέννησε και χθες στις 3 τα ξημερώματα, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, τύλιξε το μωρό της σε μια κουβέρτα και έφυγε με το αυτοκίνητό της που είχε σταθμεύσει έξω από το κτίριο.
Πήγε στην περιοχή της Πλαζ όπου και άφησε όπως ισχυρίζεται το μωρό της, για να βρεθεί πνιγμένο μερικές ώρες αργότερα από περιπατητές.
- Κατερίνα Καινούργιου: Γέννησε την κόρη της
- Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 59χρονης επιχειρηματία – Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα – Η κραυγή μέσα στη νύχτα, η βέρα στο χέρι και η σοκαριστική μαρτυρία
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442