Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σώστε τη Σπυριδούλα - Έκκληση για βοήθεια για τη 12χρονη που πάσχει από καρκίνο

Σώστε τη Σπυριδούλα – Έκκληση για βοήθεια για τη 12χρονη που πάσχει από καρκίνο

Η 12χρονη, πέντε χρόνια τώρα, παλεύει με οστεοσάρκωμα στο δεξί της πόδι και οι επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη «γονάτισαν» οικονομικά την οικογένειά της

«Αγώνα δρόμου» κάνουν οι γονείς της 12χρονης Σπυριδούλας η οποία πάσχει από καρκίνο για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου το κορίτσι να μεταβεί σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία.

Η 12χρονη, πέντε χρόνια τώρα, παλεύει με οστεοσάρκωμα στο δεξί της πόδι και οι επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη «γονάτισαν» οικονομικά την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Σπυριδούλα χρειάζεται ένα ακόμη χειρουργείο στη Γερμανία για να μπορέσει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Απαιτούνται όμως 230.000 ευρώ και οι γονείς της κάνουν έκκληση για να μπορέσει να συγκεντρωθεί το ποσό.

«Το πρόβλημα δεν λύνεται με ένα χειρουργείο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν χειρουργεία αποκατάστασης τα οποία επιβαρύνουν δυσβάσταχτα την κάθε οικογένεια. Η συμμετοχή του κόσμου είναι, όχι απλά συγκινητική, δεν μπορώ να βρω λέξεις να περιγράψω αυτό που γίνεται» δηλώνει ο Γιάννης Παϊσιος.

Η τραγική ειρωνεία

Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως η Σπυριδούλα έχασε τον αδελφό της από την ίδια ασθένεια ένα χρόνο πριν διαγνωστεί με καρκίνο.

Με την επέμβαση η 12χρονη θα αποκτήσει τεχνητό μέλος που θα της επιτρέψει να αναπτύσσεται και να περπατά κανονικά χωρίς να χρειαστεί άλλο χειρουργείο μέχρι τα 18 της χρόνια.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024