Δημήτρης Κοργιαλάς: Αποκάλυψε γιατί χώρισε με την Φωτεινή Ψυχίδου
Πριν λίγες μέρες «έσκασε» σαν βόμβα ο χωρισμός της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά
Πριν λίγες μέρες «έσκασε» σαν βόμβα ο χωρισμός της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά
https://www.instagram.com/p/BERSdKbq5Mj/
Η νέα συνέντευξη του
Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο τονίζοντας παράλληλα πως δε φταίει κανένας από τους δυο γι’ αυτή την κατάληξη που είχε η σχέση τους.
https://www.instagram.com/p/B7a85_mgskX/
«Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δυο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος»
«Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δυο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω και είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στον μικρό, όλο αυτό το πράγμα με έκανε να κάνω ακόμη περισσότερα λάθη. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.
https://www.instagram.com/p/B7YhvAqAOX0/
«Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω»
«Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω. Όταν η νοσοκόμα μου έδωσε τον γιο μου, έγινε ένα κλικ και άλλαξαν όλα μέσα μου. Στο μαιευτήριο ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου μωρό, μοιάζουμε πολύ. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό».
- Το αποτύπωμα του BRIGHT GROUP στους Δελφούς: Η σύγκλιση στρατηγικής και τεχνολογίας ως απάντηση στις προκλήσεις του Μέλλοντος
- Το βλέμμα φόβου της Μελάνια Τραμπ – H πρώτη φορά που η Αμερική την βλέπει να εκφράζει συναισθήματα
- Ινδονησία: Ξεκινά η δίκη στρατιωτικών που οργάνωσαν επίθεση με οξύ εναντίον ακτιβιστή
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
- Μαγνησία: Αυτοπυρπολήθηκε επειδή δεν άντεχε τον χαμό της κόρης της – Την εντόπισε ο γιος της
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε στο επόμενο ματς με τη Μονακό να δώσουμε τα πάντα»
- Πέθανε η Μπέβερλι Μάρτιν, η «ξεχασμένη» φωνή της βρετανικής φολκ
- Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με I.X. αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442