Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν σε θέλει μόνο για το κρεβάτι

Όταν σε θέλει μόνο για το κρεβάτι

Είναι λογικό να τύχει κάποτε μια περίπτωση που να μην την εμπνέεουμε για κάτι περισσότερο

Θα τύχουν φορές που δε θα βγάζουμε στον άλλον την αίσθηση ότι θέλει τη δέσμευση μαζί μας ή κάτι πιο σταθερό και αυτό είναι εντελώς οκ και αποδεκτό.

Σταμάτα να προσπαθείς να τον αλλάξεις

Δε θα καταφέρεις ποτέ να αλλάξεις τα «θέλω» του απέναντί σου. Μη βγαίνεται αφού έχεις δεθεί μαζί του γιατί δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι πέραν του να στεναχωριέσαι περισσότερο και τελικά να βρίσκεις αφορμές να τον κατηγορείς.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και εσύ τα κάνεις αρκετά πιο δύσκολα. Αν νιώθεις ότι δένεσαι μαζί του συναισθηματικά λόγω του ότι κάνετε σεξ, τότε σταμάτα να κάνετε σεξ. Πόσο πιο λογικό και πιο απλό;

Ό,τι και να κάνεις δε θα αλλάξεις αυτά που ο άλλος επιθυμεί. Μη μας πεις ότι δε σου έχει τύχει και εσένα έστω μια φορά να μη στο βγάζει για σχέση ο άλλος αλλά το πολύ μέχρι σεξ. Είναι ανθρώπινο και λόγικό.

Έτσι νιώθει

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να σε βλέπει μόνο για σεξ και είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να μη σου βγαίνει εσένα μόνο το σεξ. Από εκεί και πέρα όμως μην προσπαθείς να πετύχεις κάτι άλλο.

Το να κάθεσαι και να λες τα χειρότερα για αυτόν στις κολλητές σου επειδή ο τύπος δε σε θέλει για σχέση επειδή έτσι γουστάρει, είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Δε μιλάμε για την περίπτωση που κάποιος σου μιλάει για έρωτες και πόσο σε αγαπάει και τέτοια. Είναι ξεκάθαρο.

Σου λέει να βρίσκεστε για σεξ και αυτό είναι μόνο. Το ότι εσύ θέλεις να τον κάνεις να αλλάξει πάνω σε αυτό το θέμα, εκτός από χειριστικό εκ μέρους σου, είναι τουλάχιστον λυπηρό για εσένα την ίδια.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024