
Oργανωτικές αλλαγές στην Kosmocar A.E
Αλλαγές στη διευθυντική ομάδα του επίσημου εισαγωγέα VW, Αudi και Skoda στην Ελλάδα καθώς καθήκοντα διευθυντή πωλήσεων και marketing της VW αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Πρέζας, ενώ ο κ. Θανάσης Κονιστής θα επιφορτιστεί με τα καθήκοντα του διευθυντή After Sales.
Τα καθήκοντα του Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Πρέζας, από 18/2/2020. Ο κ. Πρέζας είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Warwick.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου ενώ από το 2012 ήταν Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Οχημάτων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz Ελλάς.
Ο επί πενταετία Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της VW, κ. Θανάσης Κονιστής, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή After Sales και Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων (New Business Development).
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους

