Παίρνει σέρβικο διαβατήριο ο Πάντερ
Αδειάζει μία θέση ξένου για τον Ντράγκαν Σάκοτα, με τον πρώην Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού γίνεται… Σέρβος ενόψει Κυπέλλου.
Την ώρα που ο Όγκνιεν Κούζμιτς και ο Φίλιπ Τσόβιτς δίνονται ως δανεικοί στην Ζελέζνικ από τον Ερυθρό Αστέρα, ένας ακόμα… Σέρβος εμφανίστηκε στην διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα.
Όπως γράφει λοιπόν η zurnal.rs ο Κέβιν Πάντερ αναμένεται να πάρει σέρβικο διαβατήριο! Έτσι θα αδειάσει μία θέση ξένου για την ομάδα του και ενόψει του Radivoj Korac Cup.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Τσαρλς Τζένκινς έχει διαβατήριο από την Σερβία.
Εκτός αποστολής για το Κύπελλο θα μείνει ο Στράτος Περπέρογλου, καθώς ακόμα προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του.
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό

