Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στην Παλλήνη – Ξεπερνούν τα 60 χλμ οι νέοι δρόμοι
Περισσότερα από 60 χιλιόμετρα οδικών έργων, αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ υλοποιούνται τα τελευταία δύο χρόνια στο δήμο Παλλήνης.
Την απόσταση Παλλήνη – Χαλκίδα, σε ευθεία γραμμή, θα μπορούσαν να «καλύψουν» τα έργα οδοποιίας και ανακατασκευής οδών που υλοποιεί τα τελευταία δυο χρόνια ο δήμος Παλλήνης.
Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί από το 2018 έως τώρα, έργα αξίας περίπου 9.500.000 ευρώ σε συνολικό μήκος περίπου 55 χλμ. και στις τρεις δημοτικές ενότητες (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα).
Επιπλέον, 22 οδοί συνολικού μήκους άνω των 5,5 χλμ. θα ανακατασκευαστούν με το νέο έργο που ξεκινά ο δήμος Παλλήνης, αξίας 950.000 ευρώ. Με το έργο θα αποκατασταθούν δρόμοι που έχουν βλάβες από την κατασκευή δικτύου ομβρίων σε διάφορα σημεία του Γέρακα, δρόμοι στη Κάτω Μπαλάνα Παλλήνης που δεν εντάχθηκαν στις προηγούμενες μελέτες καθώς και εντός σχεδίου οδοί στην Ανθούσα που δεν έχουν κατασκευασθεί.
Ο διαγωνισμός του έργου βρίσκεται στο τελικό στάδιο, έχει ανακηρυχτεί ο προσωρινός μειοδότης και αναμένεται στις επόμενες ημέρες, η τελική ανακήρυξη του αναδόχου και η υπογραφή της σύμβασης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά και την προβλεπόμενη ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Με τον τρόπο αυτό, ο δήμος Παλλήνης καθίσταται ως ένας από τους δήμους με το πιο καλοσυντηρημένο και ασφαλές οδικό δίκτυο, τόσο εντός σχεδίου αλλά και εκτός σχεδίου και τα λιγότερα προβλήματα, πολλά από τα οποία, οφείλονται και σε έκτακτες καιρικές συνθήκες και αντιμετωπίζονται σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας
- Υποκλοπές: Η δεύτερη αρχειοθέτηση και οι επόμενες κινήσεις των πρωταγωνιστών – Κλειδί η δίκη στο Εφετείο και οι νέες μηνύσεις που… ψήνονται
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442