Με 15 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης
Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών ανοίγει σήμερα τις… πύλες του στη Ρώμη και η Ελλάδα θα συμμετάσχει με πολυπληθή αποστολή. Πιο συγκεκριμένα 15 αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στην κορυφαία διοργάνωση της γηραιάς Ηπείρου, με στόχο τη διάκριση.
Πρώτοι στη μάχη ρίχνονται οι αθλητές της Ελληνορωμαϊκής, θα ακολουθήσει η γυναικεία πάλη και στη συνέχεια η κίνηση της ελευθέρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας αύριο θα αγωνιστούν οι αθλητές Χρήστος Θεοδωράκης (63κ.) και Γιώργος Πρεβολαράκης (87κ.).
Στη Ρώμη βρίσκονται οι προπονητές Αμιράν Καρντάνοβ, Χεριστανίδης Παναγιώτης και Μόισεν Παριγέν, ενώ στους αγώνες θα παρευρεθεί κι ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Λιάκος. Αρχηγός αποστολής είναι ο Θανάσης Παιδής
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
