Ανώμαλη προσγείωση Boeing σε αεροδρόμιο της Ρωσίας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι οι επιβάτες του Boeing-737 της εταιρείας Utair είναι ασφαλείς μετά από ανώμαλη προσγείωση σε αεροδρόμιο στη Ρωσία.
Ένα Boeing 737 με 94 επιβαίνοντες πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση στη βορειοδυτική Ρωσία την Κυριακή.
Όπως ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκει το σκάφος, την ώρα που αυτό έφτανε στο αεροδρόμιο του Usinsk, περίπου 1.500 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, μια απότομη αλλαγή της φοράς του ανέμου το ανάγκασε να πραγματοποιήσει ανώμαλη προσγείωση.
Το κύριο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους έπαθε βλάβη την ώρα που αυτό πατούσε στο έδαφος.

Οι πιλότοι κατάφεραν να το σταματήσουν, αν και το πίσω φτερό του “έσκασε” στον δρόμο.
Όλοι οι επιβαίνοντες και το πλήρωμα είναι καλά και εγκατέλειψαν το αεροσκάφος.
Δείτε βίντεο από την ανώμαλη προσγείωση:
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Μέση Ανατολή: 25 δισ. δολάρια έχει κοστίσει ο πόλεμος στις εταιρείες – Η ενεργειακή κρίση συνεχίζεται
- Έχω παιδιά: Πώς να γίνεις cool;
- Ρόδος: Μαρτυρία σοκ για το τροχαίο δυστύχημα – «Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»
- Κεφαλονιά: Σε βαρύ κλίμα το 40ήμερο μνημόσυνο για τη 19χρονη Μυρτώ – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της
- Γαλλία: Δέκα νέα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν εμφανίστηκαν σε έρευνα
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Ryanair: Τα σχέδιά της για το σενάριο του «Αρμαγεδδώνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442