Θετικές εντυπώσεις άφησε η Ελένη Κελαϊδίτη στην πρώτη φετινή της εμφάνιση, στο διεθνές γκραν πρι ρυθμικής γυμναστικής της Μόσχας (7-9 Φεβρουαρίου), όπου παρουσίασε τα καινούργια της προγράμματα, με τα οποία θα κυνηγήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από την σειρά αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου τον προσεχή Απρίλιο.
Στη διοργάνωση της ρωσικής πρωτεύουσας, η 19χρονη πρωταθλήτρια του ατομικού είχε αρκετές πολύ καλές εκτελέσεις και κατέλαβε την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό με 77,950 βαθμούς (στεφάνι: 20,300 β., μπάλα: 20,000 β., κορύνες: 19,250 β., κορδέλα: 18,400 β.), απέναντι στις περισσότερες από τις εκπροσώπους της παγκόσμιας «ελίτ» του αθλήματος.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια Ντίνα Αβέρινα (93,200 β.), μπροστά από την συμπατριώτισσά της Ντάρια Τρουμπνικόβα (92,450 β.) και την Σλοβένα Εκατερίνα Βεντενέεβα (82,000 β.).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.