Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Σοκαριστικός ξυλοδαρμός 16χρονου

Πάτρα: Σοκαριστικός ξυλοδαρμός 16χρονου

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση. Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο, καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Νεό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε στην Πάτρα, όπου 16χρονος έπεσε θύμα εκφοβισμού ενός 19χρονου μποξέρ συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να του σπάσει το σαγόνι.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών. Ο γιος του διαφώνησε με τον 19χρονο ο οποίος είναι για χρόνια αθλητής της πυγμαχίας., συζητώντας ένα θέμα που αφορούσε τον ρόλο του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο 19χρονος σηκώθηκε όρθιος, είπε σε αυστηρό τόνο στον 16χρονο «πως του μιλάει έτσι» και πριν προλάβει ο τελευταίος να του να πει έστω και μία κουβέντα, του είχε καταφέρει μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση. Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο, καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Πίνει και τρώει με καλαμάκι

«Ήταν σε ένα σχολικό διάλειμμα και είχαν έναν διάλογο για κάτι, είχαν μία διαφωνία κι όταν ήρθε και ένα άλλο παιδί στην παρέα και συμφώνησε με τον γιο μου, μάλλον ενοχλήθηκε το παιδί αυτό. Και σηκώθηκε πάνω και του έδωσε γροθιά στην κάτω γνάθο», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 16χρονου.

«Μάλλον θίχτηκε το άλλο παιδί, που συμφώνησε και ένας άλλος μαζί με τον γιο μου και σηκώθηκε πάνω και του λέει: εμένα να μου μιλάς καλύτερα και στα καλά καθούμενα του έδωσε μία γροθιά. Αυτή η γροθιά μας έβαλε στο χειρουργείο, βάλαμε τρεις λάμες στο παιδί. Αυτή τη στιγμή, το παιδί έχει δια γναθική ακινητοποίηση και πίνει και τρώει με ένα καλαμάκι κι ούτε και αυτό μπορούμε να κάνουμε», πρόσθεσε ο πατέρας του θύματος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024