Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, με τους Νεοσμυρνιώτες να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τους Ακρίτες να χάνουν 2 βαθμούς στην προσπάθεια κατάληψης της έκτης θέσης.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και απείλησε δύο φορές με τον Αραμπούλι (3′ και 15′), ενώ η Ξάνθη απείλησε με ένα σουτ του Τζουρίσκοβιτς στο 8′. Από το εικοσάλεπτο και μετά η ακριτική ομάδα ισορρόπησε το ματς, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δε σημείωσε κάποια ευκαιρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη δημιούργησε ευκαιρίες με τους Στάρτζεον (59′), Τερκί (64′, 69′) και Ντε Αμορίμ (91′) ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές και έτσι παρέμεινε το 0-0.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.