Κρήτη : Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε 13χρονο αγόρι
Σε περιπέτειες μπήκε ένα 13χρονο αγόρι στην Κρήτη καθώς έπεσε θύμα επίθεσης από ένα σκύλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί
Σε περιπέτειες μπήκε ένα 13χρονο αγόρι στην Κρήτη καθώς έπεσε θύμα επίθεσης από ένα σκύλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο Βενεράτο Ηρακλείου όταν ο ανήλικος μαζί με την παρέα του έκανε βόλτα στο χωριό.
Τότε ένα οικόσιτο λυκόσκυλο του επιτέθηκε δαγκώνοντάς το στα πόδια. Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες.
Ευτυχώς ο άτυχος νέος δεν έφερε σοβαρά τραύματα ωστόσο η μητέρα του πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου.
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει
- Τουρκία: Αγριογούρουνο έτρεχε σε πολυσύχναστο δρόμο – Τραυμάτισε τρία άτομα
- Η ΝΔ που επιτίθεται ανοίκεια στην ευρωπαϊκή εισαγγελία κατηγορεί την αντιπολίτευση για «άρρωστο κλίμα»
- Σκύλος και φαγητό: Ποιες είναι οι αιτίες που «ξεχειλίζει» από ενθουσιασμό. Θα σας εκπλήξουν!
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442