Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να γιατί δεν πρέπει να του πεις για τις πρώην σχέσεις σου

Να γιατί δεν πρέπει να του πεις για τις πρώην σχέσεις σου

Το να λες πολύ συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες σχετικά με πρώην σχέσεις κλπ επισύρει μια σειρά εσωτερικών συγκρούσεων στον καινούργιο σύντροφο ή ερωτικο παρτενέρ

Όταν πρωτογνωρίζουμε έναν υποψήφιο σύντροφο – ή και έναν υποψήφιο σεξουαλικό παρτενέρ – παρά την αμηχανία, έχουμε να πούμε πάρα πολλά. Τα ενδιαφέροντά μας, τα παιδικά μας χρόνια (ή έστω οι ανώδυνες πτυχές τους), η δουλειά, οι πολιτικές μας πεποιθήσεις, όλα είναι ανεξερεύνητα τοπία που μπορούν να γίνουν εξαιρετικές αφορμές για συζήτηση.

Συχνά, ωστόσο, είτε από δική μας πρωτοβουλία είτε εξαιτίας της δικής του περιέργειας, η συζήτηση καταλήγει να στρέφεται σε ζητήματα προηγούμενων σχέσεων, και κυρίως στην πιο πρόσφατη. Αν δεν είμαστε πολύ προσεκτικές, αυτό είναι ικανό να καταστρέψει όχι μόνο την ατμόσφαιρα εκείνη την ώρα, αλλά και τις πιθανότητές μας να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο με τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας.

Πότε είναι πρόβλημα;

Αν θέλετε τη γνώμη μας, είναι προτιμότερο να αποφεύγετε πλήρως το συγκεκριμένο θέμα. Η μόνη πληροφορία που έχει σημασία, είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε σχέση – ενδεχομένως και το πότε ολοκληρώθηκε η προηγούμενη.

Όποιο και αν είναι το περιεχόμενο αυτών που θα πείτε, αν επιμείνετε για πολλή ώρα στο ζήτημα, το πιθανότερο είναι να τον κάνετε να σκεφτεί ότι δεν έχετε ξεπεράσει τον πρώην σας. Εδώ που τα λέμε, ίσως να είναι και αλήθεια.

Σε περίπτωση που ο άνθρωπος με τον οποίο βγήκατε σας βλέπει «σοβαρά», το πιθανότερο είναι αυτή η αίσθηση να τον αποτρέψει από το να επιδιώξει περισσότερες συναντήσεις μαζί σας.

Ακόμη, όμως, και αν πρόκειται για κάποιον που δεν έχει καταλήξει ακόμη για το κατά πόσον θα ήθελε κάτι περισσότερο, δεν αποκλείεται αυτό το γεγονός να γίνει η αιτία για να αποφασίσει ότι οι επαφές σας θα παραμείνουν καθαρά σαρκικές.

Φυσικά, ίσως και εσείς αυτό να ψάχνετε. Ακόμη και έτσι, όμως, σίγουρα η βραδιά σας θα είναι πιο ευχάριστη αν εστιάσετε στο «τώρα», αντί να αφήσετε τη σκέψη σας να καλπάσει προς τον όποιο πρώην.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024