
Καταγράφηκαν σημαντικά ύψη βροχής και χιονιού από την κακοκαιρία (πίνακες)
Σημαντικά ύψη βροχής και χιονιού καθώς και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν την Πέμπτη εξαιτίας της κακοκαιρίας στα ανατολικά και νότια της χώρας.
Σημαντικά ύψη βροχής και χιονιού καθώς και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν την Πέμπτη εξαιτίας της κακοκαιρίας στα ανατολικά και νότια της χώρας.
Καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Οι βροχές στα ανατολικά και νότια, οι τοπικές καταιγίδες κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, έδωσαν σημαντικά ύψη βροχής και χιονιού.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη υετού (βροχής / χιονιού) έως τις 22:30 της Πέμπτης, εμφανίζονται στον παρακάτω Πίνακα.
Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι 8 μετεωρολογικοί σταθμοί του αυτόματου δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.
Σε χιονοδρομικά κέντρα και καταφύγια, που δεν περιλαμβάνονται στον εν λόγω πίνακα, καταγράφηκαν ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες, όπως π.χ. στο Χ/Κ Καϊμακτσαλάν, όπου η ελάχιστη τιμή της ήταν ίση με -12.3 βαθμούς Κελσίου.
- Τριγμοί στο ΝΑΤΟ: Απορρίφθηκε σχέδιο Χέγκσεθ για περαιτέρω μείωση αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη
- Γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Γκβάρντιολ στο 90+13′ – Τι είναι το σύστημα «Snicko» (vid)
- Μιχάλης Μόσιος: Συγκίνηση στην κηδεία του αγαπημένου «Ταμτάκου»
- Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν πόρους για οικονομικά προσιτές κατοικίες
- Φρένο στη δημοσιοποίηση όλων των αρχείων Έπσταϊν βάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
- Χανιά: Ασυνείδητος οδηγός βυτιοφόρου «έπαιζε τα φώτα» και έκανε παράνομη προσπέραση



